PS5 Geliştirme Kitinin İlk Gerçek Fotoğrafı

19.10.2019 18:23 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5 geliştirme kitinin tasarım patenti yaklaşık iki ay önce ortaya çıkmış ve tasarım Codemasters çalışanı Matthew Stott ile Eurogamer tarafından doğrulanmıştı.
 
Şimdi de PlayStation 5 geliştirme kitinin ilk gerçek fotoğrafı ortaya çıktı.
 
Geliştirme kitlerinin tasarım açısından çoğu zaman tüketiciye sunulan nihai üründen farklı olduğunu belirtmekte fayda var. Örnek olarak, PlayStation 4 geliştirme kiti şu şekildeydi:
 
 
 
PlayStation 5 2020'nin sonlarında çıkacak. Konsol tamamen yeni bir CPU ile GPU, ışın izleme teknolojisi, geriye uyumluluk, 8K çözünürlük, SSD ve 3D ses teknolojileriyle gelecek. Tasarımını, fiyatını ve hakkında daha fazla detayı çok büyük olasılıkla 2020'nin başları gibi öğreneceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler