PS5 Oyunu Rise of the Ronin Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor!

12.12.2023 19:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Team Ninja ekibi tarafından geliştirilen ve Sony tarafından ilk etapta PlayStation 5 konsoluna özel olarak yayınlanacak Rise of the Ronin için oyuncuları sevindiren bir haberle karşınızdayız. PlayStation Türkiye Twitter hesabından yayınlanan bir gönderiye göre oyun Türkçe dil desteği ile beraber çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyunda bir Samuray rolünü üstleniyoruz
 
 
 
22 Mart 2024 tarihinde biz oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan yapım aynı zamanda yerel dil desteği ile beraber bizlere sunulmak isteniyor. 300 yıllık Şogunluk yönetiminden sonrasını konu alan bu yapım içerisinde bir samuray yani başımızda usta olmayan bir Ronin rolünü üstleniyor ve elimizdeki kılıcımızla beraber düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.
 
Oyun içerisinde açık bir dünya yer alıyor ve bu açık dünya içerisinde gizli bölgelere doğru ilerleyebiliyor aynı zamanda manzaralara ve yeni bölgelere doğru adım atabiliyoruz. Diğer birçok samuray oyunlarında olduğu gibi bu oyun içerisinde de kendimizi savunma ve karşı rakibi saldırma mekanikleri yer alıyor. Bu mekaniklerle beraber de oyun aksiyon sistemi içerisinde üst düzey bir deneyimi sunmak istiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler