PS5 Özel Oyunları PS4'e Gelmeyecek

29.05.2020 20:50 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 özel oyunlarını PlayStation 4'e getirmeyi düşünmüyor.

GamesIndustry.biz'e konuşan Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan "Yeni nesil konsol oluşturmaya harcadığınız çaba göz önüne alındığında o konsolun önceki nesilde bulunmayan özellikler ve faydalar içermesi gerektiğine inanıyoruz. Ve bizim bakış açımıza göre, bu özelliklerden en iyi şekilde yararlanacak oyunlar yapılmalı." dedi.

"PlayStation oyuncu topluluğuna yalnızca PlayStation 5'te gerçek anlamda zevk alabilecekleri yeni ve farklı bir şey vermenin zamanı geldiğini düşünüyoruz."

Rakibi bu konuda farklı düşünüyor. Microsoft, yeni neslin ilk birkaç yılında Xbox Series X için çıkaracağı birinci parti oyunların hepsini Xbox One'a da getirmeyi planlıyor.

İki konsol da noel döneminde piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 65 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler