PS5 Slim Modeli Parçalara Ayrıldı: O Kadar da Küçük Olmadığı Keşfedildi

06.11.2023 12:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz süreçte Sony tarafından standart büyüklükteki PS5 modellerinin haricinde daha küçük bir modeli temsil eden Slim tasarımları duyuruldu. PS5 Slim modelleri normal konsola göre daha küçük ve daha hafif bir tasarıma sahip olarak tanıtıldı. Ancak geldiğimiz noktada yayınlanan videolar aracılığıyla konsolun çok da küçük olmadığı ortaya çıktı.
 
PS5 Slim modeli için birçok video yayınlanmaya başladı
 
 
 
Yeni PS5 slim modelinin parçalara ayırma / sökme videoları internette yayınlandı. Videolardan birinde içerik üreticisi Dave2D konsolu komple parçalarına ayırdı ve temel modelle karşılaştırdı. Karşılaştırma yapılırken Slim modelinin orijinalinden "o kadar da küçük olmadığı" iddia edildi.
 
Dave2D video içerisinde üst panellerin parlak bir yüzeye sahip olduğu yorumunda bulundu. Buna karşılık, konsolun disk sürücüsü kısmının orijinal PS5'inkine benzer ancak aynı olmayan mat bir yüzeye sahip olduğunu belirti.
 
Yeni PlayStation 5 dijital sürümü 2,6 kg ağırlığında ve orijinali de 3,4 kg. Diğer taraftan PlayStation 5'in yeni diskli sürümü, 3,9 kg ağırlığındaki orijinal sürüme kıyasla 3,2 kg ağırlığında. 
 
Slim modellerinin fiyatlarına bakacak olursak;
 
- Ultra HD Blu-ray disk sürücülü PS5 - 499,99 dolar / 549,99 euro
- PS5 Digital Edition - 449,99 dolar  / 449,99 euro
 
Söz konusu video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler