PSM3: Modern Warfare 3 Nisan Ortasında Duyurulacak

Modern Warfare'i özlediniz mi?
29.03.2011 18:15 Alkan Adakaner


    Son dönemlerde satış rakamlarının açıklanması ile Call of Duty: Black Ops'un dünya çapında ne kadar büyük bir satış başarısı yakaladığının farkındasınızdır. Buna rağmen Modern Warfare oyunlarının yeri serinin bazı hayranlarının gözünde başkadır. İşte bu hayranlar yakında bekledikleri duyuruya kavuşabilir.
 
     İngiltere'de yayınlanan PSM3 dergisine göre tam tarihi belli olmamakla birlikte Modern Warfare 3 Nisan ayının ortasında duyurulabilir. PSM3'ün güvenilir bir dergi olduğunu belirtelim, o nedenle bu haberleri doğru çıkabilir. Derginin aldığı duyum Activision'daki bir kaynağından geliyormuş.
 
      Resmi Playstation Dergisi ise Ghost'un Modern Warfare 3'ün en azından bazı bölümlerinde bulunabileceğini belirtmişti. Bu söylentiler doğru çıkacak gibi görünüyor. Acaba MW 3'ün geliştiricisi kim olacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler