PSN Krizi Geliştiricileri de Vurdu

05.05.2011 00:00 Ersin Çakı


 
     Geliştirici redspotgames tarafından daha önce Sega Dreamcast platformu için çıkan Rush Rush Rally Racing oyunu, PSP ve PS3 için yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Fakat SONY'nin yaşadığı PSN krizi, oyunun bu platformlara çıkmasını tehlikeye soktu.

      redspotgames'in kendi sitesinde yer alan haberede;

      ''Rush Rush Rally Racing Playstation minis için geliştirme aşamasındadır. Ancak PlayStation Network yaşadığı talihsiz olayla büyük bir güven kaybetmiştir.

     Oyunun iptali söz konusudur. Bu oyunu Playstation minis platformu için görmek istiyorsanız, anketimize katılarak görüşlerinizi bildirebilirsiniz.'' ifadeleri yeralmaktadır.
 
     Ayrıca anketi doldurak kişilere geliştiricinin bir de hediyesi var. Ankete katılmak ve hediyeyi görmek için aşağıdaki kaynak linkine tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rush Rush Rally Racing Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Redspotgames Dağıtıcısı: Redspotgames Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler