PSN, Salı Günü Bakıma Alınacak

Playstation Store kendini epey özletti.
27.05.2011 14:14 Levent Polater

 
     Sony, PSN'in bakım yapılmak üzere Salı akşamı offline olacağını açıkladı. Salı günü akşam 21:00'dan Çarşamba sabahı saat 03:00'a kadar olan süreçte kapalı kalacağı belirtilen PSN'in bu süreçte şu hizmetleri kullanılamayacak:

Playstation Store
PS3 Hesabı yönetimi
PS3 Network Hesap kaydı
PSP Network Hesap kaydı
Qriocity Hesabı yönetimi


    Ufak ama önemli bir ayrıntı, verilen bilgilere göre offline süreç başladığında eğer o anda giriş yapmışsanız yine de online oynamaya devam edebileceksiniz.
 
    PSN'i tamamen düzeltmeye çalışan Sony, her şeyi yerli yerine koymaya çalışıyor. Playstation Store'un bu bakım ile birlikte düzelip düzelmeyeceğini bilmiyoruz. Bu hafta PS Store'un açılacağı belirtilmişti ama olmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler