PSN'de Trophy Seviye Sınırı Kaldırıldı

Çok sevdiğimiz oyunlar Trophy açmak çok zevkli olabilir
18.10.2011 19:57 Alkan Adakaner

 
      Trophy'ler bazı Playstation kullanıcıları için çok büyük öneme sahip. Bu "başarı" sistemindeki Trophy'leri kazanmak için çok büyük uğraşlar veren oyuncuların malesef şu ana kadar 50. seviyeye (Level 50) kadar ilerlemeleri mümkündü. Sony ise şimdi bu sınırı kaldırdı.
 
       Playstation Network'te duck360 adlı kullanıcı 56. seviyeye kadar yükselmiş. Bu kullanıcı şu ana kadar 15,868 Trophy açmış ve bunların 319 tanesi Platinum Trophy imiş. Bu oyuncu hakkında ne denilebilir ki? Sanırım o tam bir çılgın.
 
      Sizin de bu kadar büyük bir Trophy düşkünlüğünüz var mı bilemiyorum, ama 50. seviyeyi aşmaya çalışmak veya Trophy'leri bir takıntı haline getirmek de pek doğru değil gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler