PSN'in "Welcome Back" Programı Yarın Sona Eriyor

Sony'nin açıklamasına göre hack sonrasında PSN kullanıcılarının %90'ı servise geri döndü
02.07.2011 13:56 Alkan Adakaner


     Playstation Network'ün hack'lenmesi sonrasında kullanıcılarına mahçup olan Sony bazı hediyeler dağıtacağını açıklamıştı. Bu hediyeler arasında ücretsiz oyunlar da bulunuyordu. Sadece bir süre için ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunlar için verilen süre doluyor.
 
    Yarın yani Pazar günü Playstation 3 ve Playstation Portable için ücretsiz olarak sunulan oyunları indirmeniz için son gün. Eğer hala bu oyunlar arasından seçiminizi yapmadıysanız acele etseniz iyi olur. 
 
    Little Big Planet ve inFamous gibi ünlü oyunların da bulunduğu "Welcome Back" programı oyunlarının kalitesi hiç de düşük değil. O nedenle üşenmeyip oyunları indirmenizi tavsiye ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler