PSP 2 Gamestop'tan Sızan Bir Görüntüye Göre "299$"

Gamestop'tan sızdığı söylenen fotoğraf gerçekse PSP 2'nin fiyatı oyuncular için cazip diyebiliriz
10.02.2011 22:46 Alkan Adakaner


     Sony'nin yeni taşınabilir cihazı PSP 2 (diğer adıyla NPG) çıktığından beri çok şey tartışılıyor. Konsolun görsel gücünden ve diğer özelliklerinden çok etkilenen oyuncuların en çok merak ettiği şey ise sanırım cihazın fiyatıdır.
 
      Gamestop mağazasından sızan yeni bir görüntüye göre (tabi ki gerçek olup olmadığı bilinmiyor) PSP 2'nin fiyatı 299 dolar olacak. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi cihaz listede "Sony PSP NPG" adıyla yer alıyor.  Aynı görüntüde Nintendo 3DS'in fiyatının da 249 dolar olduğunu görüyoruz.  
 
      Eğer PSP 2 bu fiyatla çıkarsa şimdiye kadarki en pahalı taşınabilir oyun konsolu olacak. Yine de oyuncular 299 dolarlık fiyata şimdiden razılar, çünkü cihazın vaad ettiği şeyler için bu fiyat uygun olarak görülüyor. 
 
      Sony'nin güçlü rakibi Nintendo ile mücadele edebilmek için PSP 2'nin fiyatını çok yüksek tutamayacağını da göz önüne aldığımızda 299 dolarlık fiyat mantıklı görünüyor. Resmi açıklama gelene kadar fiyat konusundaki tartışmalar devam edecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 42 Dk önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 2 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler