PSP Oyunlarını Vita'da İndirimli Alabilecek miyiz?

Playstation Vita'da PSP oyunlarını oynamak isteyecek miyiz? Belki küçük bir kısmı olabilir.
11.10.2011 21:03 Alkan Adakaner

 
      Playstation Vita'da PSP oyunlarını oynamak için gerek oyuncular, gerekse de Sony uzun süredir bir çare arıyor. Şu ana kadar ağır basan fikir Vita için harici UMD sürücüsü çıkarılması yönündeydi. Şimdi ise farklı bir fikir ortaya çıktı.
 
      Japon Dengeki dergisine göre Sony, PSP'de UMD olarak sahip olduğumuz oyunları Vita'ya Playstation Network üzerinden indirimli olarak indirmemizi sağlayacak bir sistem üzerinde çalışıyor. Bu indirimin ne kadar olacağı ise belli değil.
 
     Ayrıca yine Dengeki'ye göre bu tür bir uygulamanın Japonya dışına çıkıp çıkmayacağı da henüz belli değilmiş. Eğer böyle bir uygulama olacaksa neden sadece Japonya'ya özel olsun ki?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 21 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 36 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler