PS 3 Super Slim, Gamescom'da Yer Almayacak

24.07.2012 10:29 Talha Aynacı


   Gelen son raporlara ve haberlere bakılırsa şu sıralar gündemde olan ve hayli de gerçekci duran PS3-4000 yani Super Slim modeli, Gamescom fuarında yer etmeyecek. VG247'de yer eden habere göre PlayStation üreticileri, markette zaten yüksek oranda PS 3 bulunması sebebiyle planlarını ertelemiş durumda. Daha önce yer eden dedikodulardan bilindiği gibi yeni model konsol 16 GB, 250 GB ve 500 GB'lık versiyonlarıyla markete giriş yapacak.
 
   16 GB'lık versiyonu flash tabanlı hafızaya sahip ve markette  Microsoft'un 4 GB'lık Xbox 360'a rakip olacağı ön görülüyor. Bahsi geçen konsolun satış fiyatı ise mümkün olan en uygun fiyata - ki bu fiyatın 99 euro olması bekleniyor - satılacağı raporda yer ediyor.
 
   Sony Dünya Stüdyoları patronu Shuhei Yoshida, E3 2012 fuarında Eurogamer'a yaptığı açıklamada,  yeni PS 3 modeli için asla "asla" demeyeceklerini, zira insanların her zaman için daha ucuz ve daha küçük donanımlar aradığını belirtmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 36 Dk önce Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 7 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler