PS Home, 10 Milyonu Aştı

PS Home, her geçen gün büyümeye devam ediyor.
18.12.2009 15:18 Ersin Kılıç

Sony, bugün yaptığı açıklama ile PS3'ün en önemli özelliklerinden biri olan Playstation Home uygulamasının 10 milyon kayıtlı kullanıcıyı geçtiğini belirtti.
 
Ayrıca Playstation Home'da Ratchet & Clank Future : Crack in Time ve Uncharted 2 : Among Thieves alanlarının da açıldığı belirtildi.
 
"Playstation Home hızla kullanıcılar ve yapımcılar arasındaki buluşma yeri haline geliyor." diyen Sony Avrupa'dan Dan Hill, bu durumdan oldukça memnun olduklarını ve ilerleyen dönemlerde playstation Home uygulamasının çok daha zenginleşeceğini de sözlerine ekledi.
 
 Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler