PS Phone'un İçinde FIFA 10 ve Sims 3 Olacak

PS Phone'un eleştirilen kısımları arasında analog çubuğunun yer almaması gösteriliyor.
14.03.2011 01:42 Levent Polater

 
    Sony'nin heyecan yaratan yeni donanım duyurularından biri olan Ericsson Xperia Play ya da bizim nam-ı değer Playstation Phone için güzel ve yeni bir haberimiz var.
 
     PS telefonunu satın aldığınız ve açtığınızda karşınıza çıkacak yüklü oyunlar belli oldu. Toplamda 6 tane olan bu yapımlar şöyle sıralanıyor: FIFA 10 ve Sims 3, Crash Bandicoot, Tetris, Star Battalion ve Bruce Lee: Dragon Warriors.

    Telefon 31 Mart'taki çıkışını yaptığında 'Playstation Suite' servisinden indirilebilecek 50'ye yakın oyunun hizmetinize sunulacağı söyleniyor. Bunlar arasında PSOne oyunları olacağı da verilen bilgiler arasında yer aldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xperia Play Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler