PS Vita 32 GB Kartlar Avrupa Çıkışında Yok

23.12.2011 01:52 Levent Polater

 
    Amerika'nın çıkış oyunlarına ve aksesuarlarına göz attığımız şu sıralarda Sony'nin Avrupa şubesinden kötü bir duyuru geldi.
 
    Avrupa yani PAL bölgeleri için maalesef Playstation Vita için şu anda en yüksek hafıza boyutuna sahip olan 32 GB'lık hafıza kartları çıkışa yetişmeyecekmiş. 4 GB, 8 GB ve 16 GB kartlar Avrupa için çıkış aksesuarları olarak dükkanlardaki yerini alacak. 32 GB hafıza kartları ise Japonya'da satılıyor ve Amerika'daki PS Vita çıkışı için onaylandı.
 
    Sony'nin PS Vita Avrupa ürün menajeri Adam Grant, "Şimdilik 32 GB Vita Hafıza kartını çıkış tarihinde satışa çıkarma planımız yok" şeklinde konuştu. Playstation Vita, 22 Şubat'ta Avrupa'daki yerini alacak, maalesef şimdilik 32 GB'sız..
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler