PS Vita Aslında Daha İnce Tasarlanmıştı

PS Vita çok yakında batılı oyuncuların avuçlarında !
24.01.2012 16:10 Talha Aynacı

 
    PS Vita'nın tasarımcısı (ayrıca bir döneme damgasını vurmuş müzik çalar Sony Walkman'ın da tasarımcısı olan Takashi Sogabe, PS Vita'nın aslında daha ince bir tasarıma sahip olduğunu belirtti. Peki neden tasarım daha sonra değişti ? CVG'ye konuşan Sogabe, bir cihazı tasarlarken plastik yerine metal materyal kullanmayı tercih ettiğine değinerek konuşmasına şöyle devam etti:
 
"Sadece PS Vita değil, mühendisler ve tasarımcılar arasında her zaman bu konuda sürtüşmeler yaşanıyor. Normalde PS Vita daha inceydi ancak mühendisler biz tasarımcılara sadece kendi açımızdan bakmamamız gerektiğini ve cihaza yerleştirilmesi gereken onlarca özelliği göz önünde bulundurarak bir tasarım yapmamız gerektiğini söylediler. Haliyle tasarım da değişti. Belki gelecek teknolojileri bize daha ince bir PS Vita yapma şansı tanır."
 
    Teknolojinin günden güne geliştiğini göz önüne alır ve ilk çıkan cep telefonu modelleriyle günümüz telefonlarını karşılaştırırsak, böyle bir "incelik" söz konusu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler