PS Vita Oyun Kutularindaki Memory Card Logosu

Ekstra maliyetler için Sony, dur durak bilmiyor.
16.12.2011 11:42 Ersin Çakı


     Bildiğiniz üzere PS Vita oyunları hem kutulu hem de indirilebilir sürümü olmak üzere iki şekilde satın alınabilecek. Bazı Vita oyunlarının kutulu sürümleri hafıza kartı gerektirmezken, bazı Vita oyunları DLC ve kayıt verileri için ekstra bir hafıza kartına ihtiyaç ihtiyaç duyabiliyor.

     Peki oyunların hafıza kartında kaplayacağı boş alanı nasıl bileceğiz.

     Sony bunun için bazı düzenlemelere gitmiş. Eğer bir Vita oyununu PSN üzerinden indiriyorsanız, indirme sırasında ayırmanız gereken boş alanı zaten görebileceksiniz. Ama yok, oyunun kutulu sürümünü satın alıyorsanız, bunun için kutunun üzerinde yer alan Memory Card logosuna bakacaksınız.

     Bahsi geçen logo aşağıdaki gibidir.
 


     İşte bazı kutulu Vita oyunlarının oyun kapakları ve hafıza kartında ne kadar boş alana ihtiyaç duyacağınızı gösteren Memory Card logoları. Üzerine tıklayarak büyültün.

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler