PS Vita Sorunlarıyla Geldi

Umarım bu sorunlar en kısa sürede aşılır.
19.12.2011 20:31 Ersin Çakı


     Henüz iki gün önce satışa sunulan Vita, bir çok sorunu da bereberinde getirdi. Japonya'da ikamet eden bir kullanıcının Youtube üzerinden paylaştığı video, yeni el konsolunda büyük bir sorunun olduğuna işaret ediyor.

     Videoya baktığımızda kullanıcı, LiveArea ekranında geçiş yapmak için parmağını aşağı ve yukarı doğru sürüklüyor. İlk aşamada tepki vermeyen ekran bir süre sonra kendine geliyor. Daha sonra Ayarlar seçeneğini açan kullanıcı yine burada başka bir sorunla karşılaşıyor. Yine tepkisiz kalan Vita, olduğu gibi çöküyor.

     Bunun gibi durumlarda ilk yapılacak şey kapatma tuşu ile cihazı reset'lemek. Ancak kullanıcı bu yöntem ile de bir sonuç alamıyor.

     Sony cephesinden bu konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Eğer PS Vita almayı düşünüyorsanız, bu tür sorunların aşılmasını beklemek sizin için daha doğru bir tercih olacaktır.

İlgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan seyredebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Toys for Bob Ekibi Yeni Oyunu İçin Xbox İle Anlaştı 20 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Sony'den Türk Mitolojisi'ni Konu Alan Oyun (Video) 1 Saat önce 2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 2 Saat önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler