PS Vita - AC: Liberation Paketinde Değişiklik Var

E3'teki tanıtım da bu görsel ile yapılmıştı.
16.06.2012 22:41 Tunahan Başol


     Sony, PlayStation Vita'da standart SD hafıza depolama kartları kullanmak yerine kendine özgü bir kart çıkarttığında oldukça fazla tepki çekmişti. Yavaş yavaş hafıza kartlı ve oyunlu PS Vita paketleri görüyoruz derken, PS Vita-Assassin's Creed: Liberation paketinde bir değişiklik yapıldı.
 
     Sony, duyurduğu gün, PS Vita, Assassin's Creed: Liberation ve 4GB boyutunda bir hafıza kartı barındıracağını söylediği pakette sessiz sedasız bir değişiklik yaparak, 4GB boyutundaki hafıza kartı bu paketten çıkarttı.
 
     Playstation'ın kendi sitesinden pakettin çıktığı gün alınan ekran görüntüsü, şu anki sayfayla karşılaştırıldığında zaten değişikliği gösteriyor. Bu ekran görüntüsüne aşağıdan, şu anki sayfaya da buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler