PS Vita İçin Fiyat İndirimi Düşünülmüyor

06.06.2012 16:47 Erkut Köse

  
   Sony'nin yeni oyuncağı PS Vita, çıktığı günden bu yanda yüksek fiyat politikası nedeniyle birçok eleştiriye maruz kalmış ve almayı düşünenlerin bir çoğu da fiyatın ucuzlamasını bekleyeceklerini dile getirmişlerdi.
 
   Ancak görünüşe göre bu bekleyişe dahil olan oyuncular, uzun bir süre daha beklemeye devam edecek. Zira konu hakkında konuşan Shuhei Yoshida, PS Vita sistemi için belirlenen fiyatın uygun olduğunu ve amaçlarının servis ve oyunları daha da geliştirmek olduğunu belirtti.
 
   Buradan çıkarabileceğimiz sonuç, E3 fuarında fiyat indirimi beklentilerini bir kenara bırakmamız gerekiyor. Ancak yeni oyunlar ve belki de değişik servislerin Vita'ya gelmesi söz konusu olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 51 Dk önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler