PS Vita'nın Avrupa İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu

19.10.2011 03:35 Levent Polater

 
    Sonunda Sony, ağzındaki baklayı çıkardı ve Playstation Vita'nın Batı için çıkış tarihini meraklılarıyla paylaştı.
 
    Maalesef cihazın çıkış tarihi daha önce söylenti olarak geçtiği gibi yılbaşına yakın bir süreçte olmayacak. Sony, Playstation Vita'nın Avrupa'da dahil olmak üzere Batı'ya 22 Şubat 2012 tarihinde çıkışını yapacağını açıkladı.
 
    Amerika'da yalnızca Wi-Fi olan sürümü $249.99, 3G donanımlı olanı $299.99'a alıcılarını bekleyecek olan Vita'nın Avrupa fiyatı ise sırasıyla 249.99 Euro (Wi-Fi) ile 299.99 Euro  (3G/Wi-Fi) olacak.

    Henüz Vita'nın Batı için çıkış oyunları netlik kazanmadı. Şu anda konsola 100'den fazla oyunun geliştirildiği biliniyor. Bunlar arasında Resistance: Burning Skies, Uncharted: Golden Abyss, Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Assassin’s Creed, FIFA, ve Call of Duty gibi ünlü ve beklenen oyunlar yer alıyor.

    Japonya Playstation Vita'ya en önce kavuşacak. Japonlar, Playstation Vita'yı oyun dükkanlarında Aralık ayında görecekler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler