PS Vita'nın Hafıza Kartları Gözüktü

12.06.2011 13:03 Levent Polater

 
    Playstation Vita hafıza kartları görüldü. NeoGaf forumlarındaki bir kullanıcı hafıza kartlarının fotoğrafını çekip bir başlıkta göstermiş. Aşağıdan bunların görüntüsüne göz atabilirsiniz.
 
    Görüntüden de anlaşılacağı üzere Playstation Vita'nın şimdilik 4 farklı hafıza kartı çeşidi olduğu görülüyor: Bunlar 4 GB, 8 GB, 16 GB, ve 32 GB.
 
   Vita hafıza kartlarının boyut olarak önceki hafıza kartlarıyla eş değerde olacağını düşünüyorum. Görüntü de bunu ele veriyor sanki. Ancak son sözü Sony söyleyecek elbette. Buradan bir şeyler söylemek zor.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 4 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 5 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 6 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler