"PS Vita'nın Satışları Beklenenlerin En Altında"

09.01.2013 01:55 Samet Konuksal


    Oyun tarihi boyunca en geniş oyun yelpazesiyle çıkışını yapan konsol olan Playstation Vita'ya destek, çıkıştan hemen sonra bir anda kesildi. Oyun konusunda oldukça sıkıntı çeken Vita'nın satışları da kötü gidiyordu. Sony'den Vita satışlarıyla ilgili bir açıklama geldi.
 
    The Wall Street Journal'e konuşan Sony başkanı Kaz Hirai, satışların kötü gittiğini birincil ağızdan onayladı. Konuyla ilgili "Şunu söyleyebilirim, Vita satışları beklentilerimizin en altında." açıklamasını yapan Hirai, henüz her şey için geç olmadığını ekledi. Açıklamalarının devamında Hirai, "Fakat tüm bunlara rağmen bir konsol için en önemli şey, uzun vadede elde edilecek başarıdır." sözleriyle birlikte PS Vita'ya gelecek desteğin haberini verdi. 
 
    Aslına bakarsanız Sony cephesi Vita'ya önümüzdeki dönemde de tam destek gösteremeyecek gibi. Benim yorumuma kalırsa hali hazırda Playstation 4'ün arefesinde olan Sony, yakın dönem içerisinde de Vita'ya beklenen desteği veremeyecek. Yani kısaca, Sony'nin yaptığı zamanlama hatasıyla birlikte Vita, atası PSP gibi 'üvey evlat' muamelesi görmeye devam edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler