PS Vita'ya Flash ve Game Archive Desteği Yok

Playstation Vita 22 Şubat'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak
26.10.2011 09:59 Alkan Adakaner

 
      Playstation Vita ile ilgili merak edilen çok şey var. Bu yıl sonunda Japonya'da piyasaya çıkacak olan cihazla ilgili aklımızdaki sorular da yine Japon oyun otoritelerindeki bilgilerle yanıt buluyor. Mesela cihazda flash desteğinin olup olmayacağı netlik kazandı. Famitsu'da yer alan bilgiler şu şekilde:
 
* Cihaz piyasaya çıktığı tarihlerde Playstation One ve PC Engine/TurboGrafx oyunlarının bulunduğu "Game Archive" bölümüne sahip olmayacak.
*  Cihaz  Java, HTML5, çerezler vb şeyleri destekleyecek. Buna rağmen en azından ilk aşamada Flash desteği olmayacak.
  Sony, PSP'deki oyunlarımızı Vita'ya aktarmamıza yarayacak bir çözüm yolu üzerinde çalışıyor
* Playstation Vita, Memory Stick veya SD Card kullanmıyor. O nedenle PSP'deki müzik ve resim gibi dosyalarınızı Vita'ya aktarmak istiyorsanız bir PS3 veya PC'ye ihtiyacınız olacak.
* Sistemin parlaklık ayarları basamak sistemi ile değil, derece sistemi ile çalışacak. Yani daha ince ayarlar yapma şansımız olacak.
* "Power" tuşuna basarak cihazı anında uyku moduna alabileceksiniz. Uyku modu dışında "PS" tuşuna basarak  oyununuzu Live Arena'ya taşıyabileceksiniz, yani oyununuz geçici bir süre askıya alınacak. Daha sonra ise PS Store, arkadaş listesi, fotoğraflar gibi bölümleri ziyaret etme şansınız olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler