PS Vita'ya Özel AC3: Liberation Duyuruldu!

(Aveline'in görüntüsü değil, fan tasarımı)
02.06.2012 21:53 Samet Konuksal


     Daha önce Playstation Vita'ya özel Assassin's Creed oyununun yapıldığını işitmiştik. Ubisoft, Game Informer dergisinin yeni sayısında "Assassin's Creed 3: Liberation" isimli oyunun ilk gösterimini yaptı.
 
     Dergi sahiplerinin internette yayınladığı bilgilere göre Assassin's Creed 3: Liberation, diğer platformların Assassin's Creed 3'üyle aynı gün yani 30 Ekim'de çıkacak. Oyunun ismi farklı, çünkü hem konusu hem de yapımcısı farklı.
 
     Ubisoft Sofia tarafından geliştirilen Assassin's Creed 3: Liberation, New Orleans'da geçecek. Bayan bir suikastçiyi canlandıracağımız oyunda karakterimizin adı Aveline. 1765 ile 1780 seneleri arasındaki Fransa - Hint savaşları sırasında geçecek olan Liberation'da Desmond'la pek alakamız olmayacak.
 
     Saf bir Assassin's Creed deneyimi sunmak için geliştirilen oyunun, Vita için özel tasarlanan bir de multiplayer sistemi bulunacak. AC3: Liberation'da, Assassin's Creed 3'teki gibi bir vahşi yaşam ortamı da yer alacak. 
 
     Oyun adına video, resim gibi bilgiler için biraz beklemek zorundayız. Gözünüz bizde olsun. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed 3: Liberation Platformlar: VITA Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler