P.T. PS5'te Çalışacak mı?

20.10.2020 04:02 Gazali Çetinkaya

 
P.T. (Playable Teaser) bir demo olmasına rağmen yayınlandığı dönemde büyük bir etki yaratmayı başardı ve birçok oyuna esin kaynağı oldu.

Silent Hills'in iptal edilmesiyle P.T. de PlayStation Store'dan kaldırıldı ve o zamandan bu yana tekrar indirilemiyor.
 
GamesRadar, demonun PlayStation 5'te çalışıp çalışmayacağını Konami'ye sordu ve Konami'nin yaptığı açıklamaya göre "İçerik, PlayStation Store'da ulaşılabilir olmayacak. Kullanıcılar, içeriği geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5'e tekrar indiremeyecek."
 
PlayStation 4'teki dijital içerikler PlayStation 5'e WiFi veri transferi yoluyla aktarabilecek ve eğer P.T. PlayStation 4'ünüzde hâlâ yüklüyse PlayStation 5'e aktarmak konusunda bir sorun olmayacaktır. Sony muhtemelen P.T.'yi PlayStation 5'te test etmedi fakat sadece sekiz PlayStation 4 oyununun PlayStation 5'te çalışmadığını düşünürsek P.T.'nin çalışma ihtimali epey bir yüksek görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler