P.T.'den Esinlenen Visage İçin 22 Dakikalık Oynanış Videosu

05.10.2017 16:33 Tunahan Safdır

 
     Hideo Kojima'nın merakla beklenen Silent Hills'i için yayınlanan oynanabilir tanırım yani playable teaser nam-ı diğer P.T. oyuncular üzerinde öyle bir etki bırakmıştı ki sonrasında gelen iptal haberi pek çoğumuzu üzmüştü.
 
     Bu durum sadece oyuncuları değil oyun yapımcılarını da üzmüş olacak ki bu projenin ruhani devamı olacak oyunlar üzerinde çalışılmaya başlandı. Bunlardan en fazla ses getireniyse Visage oldu.
 
     SadSquare Studios tarafından geliştirilen ve her yönüyle P.T.'yi anımsatan bu psikolojik korku oyunu için geçtiğimiz gün 22 dakikalık yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Yayınlanan oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Visage Platformlar: PC Geliştirici: Sad Square Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler