PUBG'nin 8.1 Güncellemesi Yenilenmiş Sanhok Haritasını ve Ganimet Kamyonunu Getirecek

14.07.2020 16:42 Gazali Çetinkaya

PUBG Corporation, PlayerUnknown's Battlegrounds'ın versiyon 8.1 güncellemesinin 15 Temmuz'da test sunucularında, 22 Temmuz'da tüm oyuncular için yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme yenilenmiş Sanhok haritasını oyuna getirecek. Sanhok daha iyi görünmesi, daha iyi performans göstermesi için ve daha dengeli bir oynanış sunması için baştan aşağı yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak.
 
Güncelleme ayrıca yeni özellik Ganimet Kamyonu'nu oyuna ekleyecek. Ganimet Kamyonu, oyunculara riskli de olsa ek bir teçhizat toplama imkanı veren yepyeni bir özellik. Kamyonlar adanın etrafındaki birkaç garajdan birinde belirecek, yol boyunca ilerler ve oyuncuların saldırmaları için imkan tanıyacak. Kamyonu yok edecek kadar ısrarcı oyuncular, eklentileri eklenmiş özel kozmetikli silahlar dahil olmak üzere daha büyük bir silah ve teçhizat hazinesi ile ödüllendirilecek.
 
Bunların yanı sıra çok sayıda iyileştirme, düzenlenme ve düzeltme bulunuyor. 
 
Daha fazla detay için: pubg.com/tr/2020/07/14/guncelleme-8-1-guncelleme-notlari/
 
Sanhok haritasının yenilenen bölgeleri:
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler