Pachter, 3DS Oyunları Daha Pahalı Olacak Diyor

26.07.2010 18:33 Levent Polater

 

 
    Biri bu adamı durdursun. En son tüm oyun firmalarının multiplayer modlarını ücretli hale getireceği ön görüsünü yapan Pachter, yine yanılmıştı, ancak "Elbet biri tutar" hesabı Pachter yeni tahminler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.
 
    Pachter'ın yeni öngörüsü 3DS oyunlarının DS oyunlarından daha pahalı olması gerektiği oldu. Gerçi böyle bir şeyi herkes düşünebilir ancak söz konusu Pachter olunca hemen dikkat çekiyor. 

    Pachter, " 3DS'i devrimsel bir cihaz olarak görüyoruz, ve çıktığında donanım ve oyun satışlarını karıştıracağını bekliyoruz" dedi ve şöyle devam etti;
 
     "Nintendo'nun bu seneki E3'de sağladığı eşsiz 3DS deneyiminden yola çıkarak, Nintendo'nun 250 Dolar fiyat etiketiyle bile milyonlarca 3DS satacağını düşünüyoruz."

      "Oyun açısından bakarsak, Nintendo'nun 3DS oyunlarında fiyat artışına gideceğine inanıyoruz, bu artış 25 Dolar'dan 29 Dolar'a kadar olabilir." 
 
    Bakalım, Pachter bu kez tutturabilecek mi?
 
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler