Paladins'e Battle Royale Modu Geliyor

04.01.2018 19:53 Gazali Çetinkaya

  
   Geliştirici Hi-Rez Studios takım tabanlı nişancı oyunu olan Paladins'e battle royale modu geleceğini duyurdu.
 
   Paladins: Battlegrounds olarak isimlendirilen mod 2018'de çıkış yapacak ve diğer bu türdeki oyunlarda olduğu gibi oyuncular 100 kişilik devasa bir harita üzerinde hayatta kalan son kişi olmaya çalışacak. Ancak bir farklılık var ki o da oyuncular farklı yeteneklere sahip kahramanlar ile oynayabilecek. Zaten geliştirici de modu ilk "hero shooter battle royale" olarak nitelendiriyor.
 
   Epic Games'in Fortnite için battle royale modunu oynaması ücretsiz olarak yayınlayacağını açıklamasından sonra PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricisi Bluehole'un Başkan Yardımcısı Chang Han Kim endişelerini dile getirerek, Epic Games'in PUBG'ye referans vererek kendi Fortnite oyunlarının modunun kendi oyun topluluklarında ve basında reklamını yapmasını doğru bulmadıklarını belirtmiş ve bunun kendileriyle hiç konuşulmamış olmasını doğru bulmadıklarını söylemişti. Bakalım PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricisi "Paladins: Battlegrounds" hakkında ne diyecek.
 
   Ek olarak, geliştirici Hi-Rez Studios Paladins'e team deathmatch modunun da geleceği duyurdu. Mod 10 Ocak tarihinde çıkış yapacak.

   Paladins şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde oynaması ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda.

   Battle royale modu ve team deathmatch modu için paylaşılan fragmanları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Paladins Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hi-Rez Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 9 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler