Team Fortress 2 Klonlarına Bir Yenisi Daha Eklendi: Paladins Duyuruldu

03.08.2015 22:53 Samet Konuksal

 
    Önce Blizzard'ın Overwatch'ı, sonra Microsoft'un Gigantic'i, Gearbox'ın Battleborn'u, Bethesda'nın Battlecry'ı derken oyun dünyası sanki son bir yıldır Team Fortress 2 denen oyunu yeni keşfetmiş gibi projeler sunmaya başladı. Çoğu otorite tarafından Team Fortress 2'ye bir hayli benzetilen ve hatta 'klon' olarak nitelendirilen bu oyunlara bir yenisi daha eklendi.
 
    Global Agenda, Tribes Ascend ve Smite gibi oyunlarla tanıdığımız Hi-Rez Studios, Paladins isimli yeni oyununu duyurdu. Farklı yeteneklere sahip ve farklı silah türleri üzerinde uzmanlaşmış olan sınıflar üzerinden oyanan Paladins, Free to Play bir FPS oyunu olacak. 2016 içerisinde PC, PS4 ve Xbox One'a çıkacak olan yapımda takım oyunu ve harita stratejisi büyük önem taşıyor.

    Bakalım Free to Play sektöründeki MOBA modasından sonra, bu klon savaşlarından hangi oyun lider olarak çıkacak? Oyundan bazı oynanış sahnelerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Paladins Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hi-Rez Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler