Palworld için Oynanabilir Pokemon Modu Yayınlandı

05.02.2024 15:44 Mehmet Tandoğan

 
Silahlı Pokémon oyunu olarak geçtiğimiz süreçte piyasaya sürülen Palworld bildiğiniz üzere erken erişim olarak çıkış yaptı. Oyun Steam listelerinde üst sıralarda olmayı başardı ve büyük satış sayılarına ulaştı. Şimdi ise oyunun Pokemon modunun indirilebilir ve oynanabilir olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Telifsiz bir Pokémon modu olarak karşımıza çıkıyor
 
 
Eğer takip ettiyseniz yakın zamanda oyunun Pokémon modu geliştirilme aşamasındaydı ancak telif hakkı nedeniyle bu modun ne yazık ki yayınlanması engellendi. Fakat şimdi bu mod içerisinde bazı değişiklikler yapıldı ve artık modu tamamen indirebilir ve oyununuza uygulayabilirsiniz.
 
Mod içerisinde Pokémon tarzında yaratıklar ve karakterler bulunuyor ancak tam olarak Pokémon içeriğini yansıtamadığından dolayı yetersiz bir mod olarak da karşımıza çıkabiliyor. Dolayısıyla beklentilerinizi düşük tutarak moda indirebilir ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Eğer farklı bir şekilde oyunu denemek istiyorsanız buradan modun indirme linkine ulaşabilirsiniz.
 
Mod videosu
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Palworld Platformlar: PC Geliştirici: Pocketpair Dağıtıcısı: Pocketpair Tür: Hayatta Kalma Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler