Paramount ve Hasbro, Yeni G.I. Joe Filmi İçin Çalışmalara Başladı

02.05.2020 18:35 Özgür Eroğlu

 
Oyuncak şirketi olan Hasbro'nun G.I. Joe oyuncaklarının film versiyonu ilk kez 2009 yılında vizyona girmişti. Devamında çıkardıkları film ile ile birlikte gişede gayet iyi bir kâr elde etmişlerdi.
 
Şimdi ise Paramount ve Hasbro, G.I. Joe'nun yeni bir filmi için çalışmalara başladığı açıklandı. The Hollywoord Reporter'ın haberine göre filmin senaryosu için Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse ile görüşülüyor. Film 23 Ekim 2020'de yayınlanacak olan bir diğer G.I. Joe filmi Snake Eyes'ın devamı niteliğinde değil, G.I. Joe evrenini genişletme amaçlı olacağı söyleniyor.
 
Yeni G.I. Joe filmi ile ilgili başka bir detay bilinmiyor. 23 Ekim 2020'de vizyona girmesi beklenen sıradaki G.I. Joe filmi Snake Eyes'ın yönetmenliğini ise Robert Schwentke üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Henry Golding, Úrsula Corberó ve Samara Weaving bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler