Parasite Eve 1 ve 2 PSN İçin Onaylandı

21.10.2010 11:08 Alkan Adakaner


 
     Square Enix'in Playstation 1'deki başarılı serisi Parasite Eve'nin iki oyunu da yakında Playstation Network'teki yerini alacak. Uzun zamandır bu konuda söylentiler devam ediyordu, Tetsuya Nomura'nın Twitter'dan yaptığı açıklama ile Aya Brea'nın maceralarını tekrar oynama fırsatı bulacağımız kesinleşti.
 
     Hatırlarsanız ilk Parasite Eve oyunu rpg öğelerinin ağırlıkta bulunduğu bir oyundu. Parasite Eve 2 ise sıkı rpg elementlerinin yanı sıra aksiyon-korku öğeleri ile de dikkat çekiyordu.
 
      Parasite Eve 1 ve 2'nin Playstation Network'te ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı,ama çok kısa bir süre sonra olduğunu düşünüyoruz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve 1/2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler