Parti Oyunu Shaolin5, Nintendo Switch ve PC İçin 2021'de Yayınlanacak

11.02.2020 01:18 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Clouded Leopard Entertainment'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Burger Studio'nun yaptığı parti oyunu Shaolin5'in, Nintendo Switch ve PC için dünya çapında 2021'de yayınlanacağı açıklandı.
 
Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Beş Shaolin keşişi tapınaklarının yanmasından kurtuldu. Şimdi ise intikam için yola çıktılar ve cehennemin en az kendisi kadar ölümcül ve zor bir eğitime başladılar.
 
Havalı ve kolay olan bu serbest dövüş tarının tadını çıkarın. Oyunun temel stratejisi, akıllıca saldırılar, gardiyanlar ile düşmanlarınızı dehşete düşürmek. Düşmanlarınızın hareketlerini yakından izleyin ve güçlü savaş kombinasyonlarıyla düşmanlarınıza meydan okuyun. 
 
Birden fazla kontrolcünüz varsa arkadaşlarınız ile birlikte de oynayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shaolin5 Platformlar: PC Geliştirici: Burger Studio Dağıtıcısı: Clouded Leopard Entertainment Tür: Party Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler