Patapon 3 için Harika Bir Tanıtım Videosu

Patapon 3'ün ritim tabanlı oynanış dinamikleri oyunun meraklılarının en büyük eğlencesi
23.03.2011 21:26 Levent Polater

 
    Sony, PSP için bomba oyunlarını aşama aşama çıkararak avuç içi konsol satışlarında dominant duruma geçmeye çalışıyor. Patapon 3'ün çıkışına az bir süre kalan Sony, yepyeni bir tanıtım videosu ile karşımıza çıktı.
 
     Patapon 3 için yepyeni bir site açan Sony, ayrıca aşağıdaki oynatıcıdan izleyebileceğiniz yeni videoyu yayınladı. PSP'nin ritim tabanlı oynanışa sahip özgün oyunu, eskisinden çok daha iyi geliyor.
 
    Yeni açılan www.patapon-game.com adlı sitenin çok özel bir yanı daha var. Sitede bulacağınız bir kod sayesinde oyun içi bir nesne kazanabilirsiniz. Bu nesne özel yetenekler açacak. Sitede eğlenceli bir mini oyun da bulunuyor. Patapon 3, PSP için bu Nisan'da çıkıyor. Kesinlikle kaçmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Patapon 3 Platformlar: PSP Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: SCEE Tür: Müzik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler