Patcher, PSN Pass Sistemi Hakkında Açıklama Yaptı

PSN Pass'i ilk defa Resistance 3'ün bundle paketinde görmüştük
10.07.2011 10:44 Alkan Adakaner


     Michael Patcher oyun dünyasının en ünlü analistlerinden birisi, hatta en ünlüsü diyebiliriz. Oyuncular tarafından pek de sevilmeyen bu isim son olarak Playstation Vita ve Wii U isimlerini aptalca bulmasıyla gündeme gelmişti. Patcher şimdi de Twitter üzerinden "PSN Pass" hakkında açıklamalar yaptı.
 
    Resistance 3 ile başlayacak olan bu sistem Michael Patcher'a göre iyi zamanlanmamış. Analist Sony'nin bu yöntem ile daha fazla para kazanmayı beklememesini belirtiyor.
 
     Sony bu hafta her oyunda tek kullanımlık bir kod olacağını ve bu kod ile oyunun online yeteneklerinden yararlanılabileceğini açıklamıştı. Bu durum 2. el oyun alan ve satanların tepkisini çekmişti. PSN Pass sisteminin ne gibi sonuçlarının olacağını Resistance 3'ün satışlarına bakarak anlayabileceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 2 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 3 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 4 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler