Path of Exile 2 Duyuruldu

16.11.2019 00:52 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Grinding Gear Games, bugün Auckland, Yeni Zelanda'da düzenlenen ExileCon etkinliğinde Path of Exile 2'yi duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı. Betanın en erken 2020 sonlarında düzenlenmesi planlanıyor.
 
Path of Exile 2 ilk oyunun tüm içeriğini, ilk oyundan 20 yıl sonrasında geçecek yeni bir campaign, 19 Ascendancy sınıfı, yeni yetenek gem sistemi, tamamen yeni ekipmanlar, güncellenmiş oyun motoru, pasif yetenek ağacında ve ana oynanış mekaniklerinde değişiklik ve yenilikler içerecek.
 
İlk oyundan satın almalar, genişleme paketleri ve daha fazlası devam oyununa taşınacak. Kullanıcılar bölünmeyecek ve herkes aynı paylaşılan Atlas oyun sonunda bir arada olacak.
 
Path of Exile 2'nin yanı sıra ilk oyun için Path of Exile: Conquerors of the Atlas ve Path of Exile: Metamorph duyuruldu.
 
Conquerors of the Atlas genişlemesi Path of Exile'ın oyun sonunu tamamen değiştirecek. Metamorph ise oyuncuların kendi boss'larını oluşturabilecekleri Path of Exile'ın yeni challenge ligi olacak. İkisi de 13 Aralık'ta çıkacak.
 
Daha fazla bilgi için resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
Duyuru fragmanlarını ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Path of Exile 2 Platformlar: PC Geliştirici: Grinding Gear Games Dağıtıcısı: Grinding Gear Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler