Pathologic 2’nin DLC’si "Marble Nest" Gelecek Hafta Çıkıyor

22.10.2019 17:25 Özgür Eroğlu

 
Geliştirici Ice-Pick Lodge, Pathologic 2’nin kasvetli ve korkunç dünyasını zenginleştiriyor. 2005’te çıkan ve bir kült haline dönüşen Pathologic’i, Ice-Pick kendine özgü bir şekilde geliştirerek devam oyunu olan Pathologic 2’yi 23 Mayıs 2019'da yayınladı. Pathologic 2’de, Haruspex ismindeki doktorun gözünden veba salgınına yakalanmış bir kasabanın zamanla bozuluşunu gözlemliyoruz.
 
Marble Nest ise oyunun ana hikayesiyle tamamen paralel giden bir DLC. Pathologic 2 toplamda 12 günü anlatırken bu DLC ise sadece bir günü anlatıyor ve bu bir gün boyunca ise farklı bir karakterin gözünden oyunu oynuyoruz: Bilim insanı Dr. Daniil Dankovsky.
 
Pothologic 2’ye sahip olanlar için DLC ücretsiz olacak, ancak oyuna sahip değilseniz ücret ödemeniz gerekiyor. DLC’nin Türkiye çıkış fiyatı henüz bilinmiyor. Bu iki saatlik yan hikâye 28 Ekim’de Steam’de yayınlanacak. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pathologic 2 Platformlar: PC Geliştirici: Ice-Pick Lodge Dağıtıcısı: Ice-Pick Lodge Tür: Korku Çıkış Tarihi: 23 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler