Pathologic 2'nin Sonraki Bölümü Geliştiriliyor

07.07.2020 17:27 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Ice-Pick Lodge, hikaye anlatımı odaklı açık dünya korku rol yapma oyunu Pathologic 2'nin bir sonraki bölümü üzerinde çalışıyor.

Serinin ilk oyunu üç bölümden oluşuyordu. İkinci oyun sadece bir bölüm ile çıktı ve az satması ve finansal başarısızlık olarak adlandırılmasından sonra devamının gelmeyeceği düşünüldü fakat Ice-Pick Lodge Pathologic 2'nin sonraki bölümü Bachelor üzerinde çalıştıklarını resmi olarak doğruladı.

İlk bölümden öğrendikleri ile daha gelişmiş ve daha farklı bir oynanış sunmayı planlıyorlar.
 
Ice-Pick Lodge ayrıca üç küçük proje üzerinde çalışıyor.

Bunlardan ilki Know by heart. Uzun bir aranın ardından Rusya'da çocukluk arkadaşları ile bir araya gelen Misha adlı bir karakterin rolünü üstleneceğimiz aksiyon oyunu. İlk başta konsollar ile PC için çıkacak ve daha sonra mobile de gelecek. Diğer ikisi ise mobil oyun.

Ice-Pick Lodge'un projeleri hakkında daha fazla bilgi için teletype.in

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pathologic 2 Platformlar: PC Geliştirici: Ice-Pick Lodge Dağıtıcısı: Ice-Pick Lodge Tür: Korku Çıkış Tarihi: 23 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler