Patrick Bach, Battlefield'ın Geliştiricisi DICE Ekibinden Ayrılıyor

08.11.2016 04:05 Gazali Çetinkaya

   Battlefield yapımlarını geliştirmiş olan stüdyo DICE'ın genel müdürü Patrick Bach ekipten ayrılıyor. 
 
  Bach 2002 yılında RalliSport Challenge 2'nin tasarımcısı olarak DICE ekibinde göreve başlamıştı. O günden bu yana kadar da Battlefield serisinde büyük emeği bulunan Bach, ne yazık ki neredeyse 15 yıl çalıştığı stüdyodan ayrılıyor.
 
   EA'den Patrick Söderlund, Patrick Bach'in ayrılığı üzerine "Patrick Bach, neredeyse 15 yıldır DICE ve EA için harika bir iş arkadaşı oldu. Yaptığı katkılardan dolayı ona teşekkür ediyoruz, özellikle Battlefield serisi için. Ona bir sonraki macerasında tüm iyi dileklerimi sunuyorum."  dedi.
 
   Patrick Bach ise DICE ve EA'de epik bir yolculuk yaşadığını, inanılmaz, yaratıcı ve tutkulu insanların arasında unutulmaz deneyimlere tanık olduğunu ve DICE'ın bir sonraki yapımını heyecanla beklediğini belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 37 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler