Perakendeciler: "Bomba Oyunlar Aynı Anda Çıkmasın"

20.05.2012 15:16 Beril Sergün


     Görünen o ki, bomba etkisi yaratacak oyunların aynı anda çıkıp cüzdanımızı zorlamasından memnun olmayan tek kişiler oyuncular değil, aynı sorunu oyunları satan perakendeciler de yaşıyor.
 
     HMV'nin CEO'su Simon Fox geçtiğimiz günlerde bir websitesine şu açıklamayı yaptı; "Bomba etkisi yaratacak yani çok beklenilen oyunların aynı anda çıkması yerine, yılın erken zamanlarında çıkması çok iyi olurdu. Bunun dışında özellikle yazın, oyunların çok arandığı bir dönemde çıkması ve oyuncuların açlığını doyurması da çok çok iyi olurdu. Aynı dönemde çıkan çok beklenen oyunlar, satın alınamaz hale geliyor."
 
     Gerry Butler ise şöyle dedi; "Film endüstrisi 4. çeyreğe kesinlikle 20 film birden sıkıştırmaz çünkü böyle yaparsa yılın geri kalanına bir şey kalmaz, bu oyun endüstrisinin yaptığı bir şey. Haziran ayında çok beklediğimiz oyunlar yok mesela, bu aya güzel şeyler gelebilirdi. Yayıncı firmaların oyunları eşit bir şekilde bütün bir yıla yaydığı zamanları görmek istiyoruz. Bu onlar için de daha iyi, bence önümüzdeki 2-3 yılda bu gerçekten olabilir."

İlgili İçerik Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler