Persona 3 Reload Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

24.08.2023 19:08 Mehmet Tandoğan

 
 
ATLUS, Japon rol yapma oyunu Persona 3 Reload'ın dünya çapında 2 Şubat 2024'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak. Dijital ön siparişler şu anda mevcut.
 
Persona 3 Reload Türkçe dil desteğiyle geliyor!
 
 
 
ATLUS tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan Japon rol yapma aksiyon deneyimi Persona 3 Reload, Türkçe dil desteğiyle beraber geliyor. Şu anda ön siparişlere açık olan oyun henüz ülkemiz üzerinden satın alınamıyor. Diğer taraftan oyunun standart sürümü 69.99 dolar, Algis sürümü ise 199.99 dolardan satışta bulunuyor.
 
Persona 3 Reload, son teknoloji grafikler ve oynanışla beraber günümüze uyarlanan bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda yeni sahneler, karakter etkileşimleri ve ek seslendirme kısımları bulunuyor. Bu yeni özelliklerle oyuncular kendilerini duygusal ve sürükleyici bir yolculuğa kaptırabiliyor.
 
Liman adasını keşfetmekten sevilen karakterlerle gerçek bağlar kurmaya kadar çeşitli mekaniklere sahip oyunda her gününüzü anlamlı bir şekilde nasıl geçireceğinizi seçebiliyorsunuz. 
 
Yeni yayınlanan videolar
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 3 Portable Platformlar: PSP PS3 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Ghostlight Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler