Persona 4: Arena Avrupa'da Gelecek Yıla Kaldı

Persona 4: Arena dövüş oyunu severlerin beğenisini toplamıştı
06.11.2012 08:57 Alkan Adakaner


      Persona serisinin karakterlerinin yer aldığı bir dövüş oyunu olan Persona 4: Arena bildiğiniz gibi Japonya ve Kuzey Amerika bölgelerinde Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıktı. Oyunun Avrupa sürümü ise serinin hayranlarını bekletecek.
 
      Yapılan açıklamaya göre Persona 4: Arena, Avrupa bölgesinde 2013 yılında piyasaya çıkacak. Yayıncı firma oyunun Avrupa sürümünün neden ertelendiğini açıklamadı, ama umarım bu bölgede oyun iptal edilmez.
 
      Persona serisinden bir dövüş oyunu çıkması ilk başta serinin yaratıcılarına da garip gelmişti, ama oyunun satış rakamlarının yüksek olması Atlus'un iştahını kabarttı. Bu nedenle oyunun Avrupa'da iptal olma ihtimali de düşük gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 4: Arena Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Arc System Works Dağıtıcısı: Zen United Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler