Phil Spencer, State of Decay 3 için Heyecanlı Olduğunu Belirtti

14.03.2022 12:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Undead Labs, Temmuz 2020'de Xbox Series X|S ve PC için State of Decay 3'ü duyurdu. İlk duyurusundan bu yana oyun hakkında pek fazla bilgi paylaşılmadı. Geliştiricinin yakın zamanda Orlando, Florida'da yeni bir stüdyo açtı.
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, en son yayınlanan XboxEra podcast'inde çok fazla State of Decay 2 oynadığını ve State of Decay 3'teki gelişmeleri görmek için  heyecanlı olduğunu söyledi.
 
Spencer ek olarak şunları dile getirdi: "Ben büyük bir State of Decay 2 oyuncusuydum. State of Decay 3'e baktığımda, yapacakları yeni geliştirmeler için inanılmaz derecede heyecanlıyım.
 
State of Decay, oynamaktan gerçekten zevk aldığım bir yapım. İnşa etmeyi ve kaynak bulmayı gerçekten seviyorum. 3. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum."
 
State of Decay 3'ün ne zaman çıkacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
State of Decay 3 Platformlar: PC Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler