Phil Spencer, Xbox Stüdyolarının id Tech Oyun Motorunu Kullanabileceğini Söylüyor

12.03.2021 16:37 Gazali Çetinkaya

 
id Software'ın geliştiridiği id Tech, en iyi optimize edilmiş modern oyun motorlarından biri. 2016'daki Doom, Doom Eternal ve MachineGames'in yeni Wolfenstein oyunlarında kullanıldı.
 
Microsoft'un ZeniMax Media'yı satın almasıyla birlikte id Software da birinci parti Xbox stüdyoları arasına katıldı ve ileride id Software'ın id Tech oyun motorunu diğer bazı Xbox oyunlarında da görebiliriz.
 
Dün düzenlenen Microsoft-Bethesda canlı yayınında konuşan Xbox patronu Phil Spencer şöyle belirtti: "Farklı işler üzerinde çalışan tonla stüdyomuz var. id Software'ın id Tech oyun motorunda diğer Bethesda stüdyolarıyla nasıl iş birliği yaptıklarını gördük ve bunu bir sonraki seviyeye taşımayı düşünüyorum. Piyasadaki en iyi oyun motorlarından biri olan id Tech ile kendi organizasyonumuz içinde neler yapabileceğimizi ve pek çok geliştiricinin vizyonlarını gerçekleştirmek için kullanabilecekleri bir araç haline getirmeyi düşünüyorum."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler