Phil Spencer: "Yeni Bir Shenmue Oyunu Yapamayız"

02.04.2014 10:16 Talha Aynacı

 
   Çiçeği burnunda Xbox patronu Phil Spencer, yeni görevine başlar başlamaz kendisine en çok yöneltilen sorulardan birisine cevap verdi.

   Dreamcast'de parlayan ve devam oyunu Xbox'a çıkış yapan Shenmue serisini takip edenlerin bildiği gibi yüksek bütçesi sebebiyle yapımın hikayesini noktalayacak olan final oyunu rafa kaldırılmıştı. Oyuncular kanadından büyük talep gören ancak Sega'nın konu hakkında neredeyse hiç bir yorumda bulunmadığı yapım için Phil Spencer'ın kapısını çalan Shenmue hayranlarına cevap veren Spencer, oyunun geleceğiyle ilgili şu yorumda bulundu:

"Oyunculardan bana gelen en büyük talep Shenmue oldu. Akıbeti belli olmayan büyük Shenmue. Shenmue'ya olan o devasa sevginin farkındayım ama sonuçta bu bir Sega oyunu ve biz yapamayız."

   Oyuncuların, Microsoft'dan medet ummalarında Shenmue II'nin 2002 yılında Xbox'a özel çıkması da büyük bir etken ama görünüşe göre top yine Sega'da.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler