Pillars of Eternity ve Tyranny Epic Games Store'da Ücretsiz

10.12.2020 19:16 Gazali Çetinkaya

 
 
Bu hafta Epic Games Store kullanıcılarını Obsidian Entertainment'ın iki çok başarılı rol yapma oyunu ücretsiz olarak bekliyor.

Pillars of Eternity - Definitive Edition ve Tyranny - Gold Edition'ı aşağıdaki bağlantıdan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 17 Aralık Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalıyor.
 
epicgames.com/store/tr/product/pillars-of-eternity/home
 
epicgames.com/store/tr/product/tyranny/home

 
Pillars of Eternity 
 
 
Fallout: New Vegas ve South Park: The Stick of Truth oyunlarının yapımcısı Obsidian Entertainment, Paradox Interactive ile birlikte seni Eora'nın orijinal ve inanılmaz dünyasına götürüyor ve yaptığın seçimlerin ve seçtiğin yolların kaderini şekillendirdiği unutulmaz bir maceraya gönderiyor.

Derin keşif hissini, kalp atışlarını hızlandıran bir maceranın eğlencesini ve yeni bir fantezi aleminde, kayıp hazineleri ve antik gizemleri aradığın canavarlarla dolu zindanların derinliklerinde arkadaşlarından oluşan kendi grubuna liderlik etmenin heyecanını yeniden yaşa. Definitive Edition, ödüllü oyun Pillars of Eternity ile birlikte oyunun genişletmeleri olan The White March: Part I ve Part II'yi, ayrıca Royal Edition'daki tüm bonus içeriği içeriyor. 
 
Tyranny 
 
 
Tyranny’de iyilik ve kötülük arasındaki büyük savaş sona ermiş ve Kyros the Overlord’un önderliğindeki kötülük orduları kazanmıştır. Overlord’un acımasız orduları yeryüzünü ele geçirmiştir ve insanlar savaş ile yıpranmış bu dünyada kendilerine yeni roller bulmaya çalışmaktadır, üstelik Kyros’un komutanları Archonlar arasında dahi güç kavgası başlamıştır. Oyuncular bu rol yapma oyununda (RYO) Overlord’un emri altındaki Fatebinder olarak halkla etkileşime geçecek, Tiers topraklarında gezerek Tiers’in son kalelerini de sadakatle kendisine bağlayacak ya da korku ile kontrol altına alacaktır.
 
- Orijinal bir kurguda dallanarak ilerleyen özgün senaryo: İyilik ve kötülük arasındaki savaş sona ermiş ve kötülük galip gelmiştir.
- Seçimler önem taşır, çok uzun vadeleri sonuçları olan, dünyayı değiştirebilecek seçimler yapın: Overlord’un Fatebinder’ı olarak Tiers toprakları üzerinde çok büyük bir güce sahipsiniz. - Bu gücü kullanarak insanları kendinize bağlayacak ve düzeni mi sağlayacaksınız, korku mu salacak yoksa kendi gücünüzü mü elde edeceksiniz?
- Zorlayıcı, klasik RYO savaş sistemi: Parti odaklı mekanikleri ve modern yaklaşımı ile gerçek zamanlı ve durdurulabilir taktiksel savaş sistemi.
- Zengin ve özgün bir kurgu: Tipik bir kahraman hikayesi değil. Tyranny temel RPG öykülerini altüst ederek oyunculara iyilik ve kötülük üzerine yeni bakış açısı sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 1 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler