Pirates of the Caribbean 6'da Johnny Depp'in Rolünün Olup Olmayacağı Belli Değil

15.05.2020 13:45 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2003 yılında, son filmi ise 2017 yılında yayınlanan beş filmlik Pirates of the Caribbean serisinin altıncı filminin geleceği biliniyor. Ancak hala nasıl bir oyuncu kadrosu seçileceği belli değil. 
 
Serinin yeni filmi ile ilgili neredeyse hiçbir şey bilinmiyor. Daha önce senaryo için Deadpool'un yazarları ile anlaşılmıştı, ancak bir süre sonra projeden ayrıldılar. Sonrasında ise senaryo görevi Craig Mazin ve Ted Elliott'a verildi. Senaryo hala yazım aşamasında.
 
Filmin oyuncu kadrosuyla ilgili özellikle hiçbir şey bilinmiyor. Geçtiğimiz haftalarda kadın başrollü bir film çekileceğine dair ve başrolünde Karen Gillan'ın olacağına dair bir söylenti çıkmıştı.
 
Johnny Depp'in filmde hiç olmayacağı düşünülüyordu, ancak serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, "Johnny Depp'in filmde rolü olup olmayacağını biz de bilmiyoruz." dedi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler