Planescape: Torment Enhanced Edition Duyuruldu

28.03.2017 22:01 Gazali Çetinkaya

 
   1999 yılında çıkış yapan ve en iyi rol yapma oyunları arasında gösterilen Planescape Torment bazı geliştirmeler eşliğinde tekrar oyunculara sunulacak. 
 
   Beamdog (Baldur’s Gate 1 & 2 ve Icewind Dale Enhanced Edition ile tanıyoruz) Planescape: Torment Enhanced Edition'ın PC, MAC, iOS ve Android için çıkış yapacağını resmi olarak doğruladı.
 
   Planescape: Torment Enhanced Edition 4K çözünürlükler için optimize edilecek, geliştirilmiş bir arayüze ve yeniden oluşturulmuş bir soundtrack'e sahip olacak. Ayrıca oyun, orijinal baş tasarımcı Chris Avellone tarafından hazırlanan güncellemelerle geliştirilecek.
 
   Planescape Torment Enhanced Edition için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planescape: Torment Enhanced Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Beamdog Dağıtıcısı: Beamdog Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 41 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler